Τα Στούντιος Πολυτίμη βρίσκονται μέσα σε ένα καταπράσινο κήπο στήν περιοχή Γεφυράκι (Βλύχα) στη Χώρα Αμοργού, (απέναντι απο το κτηνιατρείο), και εχουν θέα τους παλιούς ανεμόμυλους. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη από τον νότιο περιφερειακό δρόμο της Χώρας που απέχει περίπου 50 μ.

Το παλιό πέτρινο κτίριο με τίς καμάρες, στο ισόγειο, πού ήταν κάποτε λιοτρίβι έχει πρόσφατα ανακαινισθεί και είναι διακοσμημένο σε όμορφο παραδοσιακό στύλ.

Ο στάνταρντ εξοπλισμός των δωματίων περιλαμβάνει: κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, κουζίνα, στεγνωτήρι για τα μαλλιά, και σιδερένια παραδοσιακά κρεβάτια.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για χρήση πλυντηρίου, καθώς και ασύρματη συνδεση στο διαδίκτυο (wi-fi).

Μπορείτε να καθήσετε στήν δροσερή σκιά τού κήπου και να απολαύσετε το πρωινό σας, η να θαυμάσετε την παραδοσιακή Αρχιτεκτονική της Χώρας, και τους ανεμόμυλους απο την βεράντα.

Το απόγευμα θα σας προσφέρουμε καφέ, παραδοσιακά γλυκά της Αμοργού, και μια φορά την εβδομάδα θα κάνουμε το παραδοσιακό παστέλι, όπου όλοι μπορούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία παρασκεύης

Σε μας θα βρείτε μια φιλική οικογενειακή ατμόσφαιρα και θα χαρούμε να σας δώσουμε πληροφορίες και χρήσιμο έντυπο υλικό που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα την Αμοργό.

***Τα Στούντιος «Πολυτίμη» παραμένουν ανοιχτά όλο τον χρόνο, επινοικιάζονται επίσης και με μηνιαία μίσθωση.

κλικ για μεγέθυνση κλικ για μεγέθυνση κλικ για μεγέθυνση κλικ για μεγέθυνση κλικ για μεγέθυνση Amorgos weather Amorgos weather ΑΜΟΡΓΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑΒΕΡΝΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΜΟΡΓΟΣ -ΧΩΡΑ